Compania

1993 - Se infiinteaza Compania ZLOOP SRL cu capital integral romanesc.

1995 - Începe producția de Ambalaje din Carton Ondulat in Timisoara in prima secție dedicată acestei activități.

1998 - Producția de Ambalaje din Carton Ondulat se muta într-un nou spațiu, mai mare ca secția inițială si cu mai multe utilaje specifice acestei activități. Aici activitatea începe sa se desfășoare în doua schimburi. 

2002 - Producția de ambalaje se muta în afara Timisoarei intr-un spatiu industrial achiziționat în Peciu Nou, spațiu de 1200 mp.

2003-2007 - Continua dezvoltarea Companiei prin construcția de noi spații pentru depozitarea materiilor prime și a produselor finite.

2005 - Portofoliului de produse al Companiei i se adaugă Coltarele din Carton Dur. Sunt produse într-o secție dedicată. 

2017 - Se finalizează prima faza a extinderii capacității de producție. Modulul 2 de producție este atașat primului modul, rezultand astfel un spațiu de producție modern pregatit sa faca fata oricarei provocări din Industria Ambalajelor a Mileniului 3.

2022 - Birourile societății și Atelierul de Proiectare/Machetare se muta într-o noua clădire in Peciu Nou, clădire care face parte din complexul industrial.

2022 - Se finalizează procesul de achiziție a întregului complex industrial din Peciu Nou, proces început cu 20 de ani în urma odata cu achizitionarea primei hale de producție.