Certificate

Cu o experiență de peste 25 de ani in industrie dublată de procesul continuu de modernizare a capacității noastre de producție reușim sa facem ceea ce uneori pentru alți producători pare imposibil.

Portofoliul nostru de produse cuprinde ambalaje din carton ondulat de la traditionalele RSC - Regularly Slotted Boxes (asa-zisele ‘cutii americane’) într-o varietate tipo-dimensionala impresionantă, neutrale sau imprimate, pana la ambalaje super specializate pentru industrii cu cerințe extrem de stricte (Industria automotive, Industria Electronică) sau ambalaje cu certificare ADR pentru mărfuri periculoase.

Tehnologia pe care o avem ne permite sa producem pe langa ambalajele tradiționale RSC și produse stantate (cu stante plane sau rotostante de mari dimensiuni), produse cu diverse insert-uri specifice pe care le asamblăm mecanizat.

Procedurile de producție stricte cat si procedurile de control a întregului proces de fabricație sunt certificate conform ISO 9001 ceea ce ne permite sa fim întotdeauna la inaltimea asteptarilor clientilor nostrii.

Sistem de Management al Calităţii ISO 9001 : 2015
Quality Management System ISO 9001 : 2015
 FSC-STD-40-004 The company is therefore entitled to use the FSC trademark for the below mentioned products and/or services
ZLOOP SRL Romania | Manufacture of corrugated paper and paperboard and of containers of paper and paperboard EVID: IU073559